Perusahaan teknologi dhuwur lan anyar

Pengalaman Manufaktur 10+ Taun

page_head_bg

300NM3 /, 99,99 generator nitrogen kemurnian

Katrangan singkat:

Nitrogen, minangka gas sing paling akeh ing udara, ora bisa entek lan ora entek. Ora ana warna, tanpa ambu, transparan, subinert lan ora ndhukung urip. Nitrogen kemurnian dhuwur asring digunakake minangka gas protèktif ing papan sing diisolasi oksigen utawa hawa. Isi nitrogen (N2) ing udhara yaiku 78,084% (klompok volume macem-macem gas ing udhara dipérang dadi N2: 78,084%, O2: 20,9476%, Argon: 0,9364%, CO2: H2 liyane, CH4, N2O, O3, SO2, NO2, lsp. Nanging isine cilik banget), bobot molekul 28, titik didih: -195,8, titik kondensasi: -210.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Nitrogen, minangka gas sing paling akeh ing udara, ora bisa entek lan ora entek. Ora ana warna, tanpa ambu, transparan, subinert lan ora ndhukung urip. Nitrogen kemurnian dhuwur asring digunakake minangka gas protèktif ing papan sing diisolasi oksigen utawa hawa. Isi nitrogen (N2) ing udhara yaiku 78,084% (klompok volume macem-macem gas ing udhara dipérang dadi N2: 78,084%, O2: 20,9476%, Argon: 0,9364%, CO2: H2 liyane, CH4, N2O, O3, SO2, NO2, lsp. Nanging isine cilik banget), bobot molekul 28, titik didih: -195,8, titik kondensasi: -210.

Proses produksi nitrogen swing pressure adsorption (PSA) yaiku adsorpsi tekanan, desorpsi atmosfer, kudu nggunakake udara sing dikompres. Tekanan adsorpsi saringan molekul karbon paling apik sing digunakake saiki yaiku 0,75 ~ 0.9MPa. Gas ing kabeh sistem produksi nitrogen kena tekanan lan pengaruh energi. Loro, prinsip produksi nitrogen PSA: Mesin nitrogen adsorpsi pangowahan tekanan JY / CMS yaiku saringan molekul karbon minangka adsorben, nggunakake adsorpsi tekanan, prinsip desorpsi mudhun-mudhun saka adsorpsi udara lan pelepasan oksigen, supaya bisa misahake peralatan nitrogen otomatis. Saringan molekul karbon minangka jinis batubara minangka bahan baku utama, sawise digiling, oksidasi, cetakan, karbonisasi lan diproses liwat teknologi pamroses alur khusus, adsorben granular silinder permukaan lan internal sing kebak pori-pori, ing mangsi ireng, distribusi alur minangka ditampilake ing gambar ing ngisor iki: karakteristik distribusi ukuran bolongan ayak molekul karbon O2, N2, saengga bisa mujudake pamisahan dinamis. Distribusi ukuran pori iki ngidini macem-macem gas bisa sumebar ing pori-pori saringan molekul kanthi tarif sing beda-beda tanpa ngusir gas ing campuran kasebut (udara). Pengaruh saringan molekul karbon ing pamisahan O2 lan N2 adhedhasar beda cilik ing diameter kinetik saka rong gas kasebut. O2 duweni diameter kinetik cilik, saengga nduwe laju difusi luwih cepet ing mikropora saringan molekul karbon, dene N2 duweni diameter kinetik gedhe, mula laju difusi luwih alon. Difusi banyu lan CO2 ing udara sing dikompresi padha karo oksigen, dene argon alon-alon nyebar. Konsentrasi pungkasan saka kolom adsorpsi yaiku campuran N2 lan Ar. Karakteristik adsorpsi saringan molekul karbon kanggo O2 lan N2 bisa ditampilake kanthi intuitif kanthi kurva adsorpsi keseimbangan lan kurva adsorpsi dinamis: saka loro kurva adsorpsi kasebut, bisa dingerteni yen paningkatan tekanan adsorpsi bisa ndadekake kapasitas adsorpsi O2 lan N2 nambah sekaligus, lan paningkatan kapasitas adsorpsi O2 luwih gedhe. Periode adsorpsi ayunan tekanan cendhak, lan kapasitas adsorpsi O2 lan N2 adoh saka keseimbangan (nilai maksimal), mula bedane tingkat difusi O2 lan N2 ndadekake kapasitas adsorpsi O2 luwih gedhe tinimbang N2 kanthi cekak periode wektu. Produksi nitrogen adsorpsi ayunan tekanan yaiku panggunaan karakteristik adsorpsi selektif saringan molekul karbon, panggunaan adsorpsi tekanan, siklus desorpsi dekompresi, saengga udara sing dikompresi ganti menyang menara adsorpsi (uga bisa rampung karo menara siji) kanggo nggayuh pamisahan hawa, supaya terus-terusan ngasilake nitrogen produk kemurnian sing dhuwur.

Lamaran

Peralatan kasebut akeh digunakake ing minyak bumi, kimia, elektronik, bahan magnetik, kaca, perawatan panas logam, metalurgi, pelestarian panganan, obat, pupuk kimia, plastik, ban, batu bara, pengiriman, aerospace lan industri liyane, kanggo produksi pelanggan kanggo nyedhiyakake jaminan sing bisa dipercaya, lan entuk kapercayan saka akeh pelanggan ing bidang industri.

Perusahaan bakal adhedhasar kapercayan sing apik, kanthi teknologi, kualitas sing bisa dipercaya, pangiriman cepet, layanan tepat waktu menyang pasar, kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan minangka target kerja, terus-terusan ngiyatake investasi ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo nggawe produk perusahaan konten teknologi sing luwih dhuwur , luwih praktis, kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi produk lan layanan teknis sing luwih larang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •